מה לא להגיש ביום הגדול שלך

חתונה טובה יכולה להתקלקל על ידי הגשת המאכלים הלא נכונים! עצה חכמה אחת היא להימנע ממאכלים שלא תאכלו בדייט ראשון! השיעור העיקרי כאן הוא על אכילת מזונות שאיכשהו שומרים על רשמיות נוחה ושלא תהרוס את החליפה או השמלה הכי טובה שלך.

אז מאכלים מבולגנים כמו ספגטי, צלעות או המבורגרים הם קצת לא-נו. למרות שהם טעימים, המאכלים הללו גרמו לרגעים מביכים רבים בקבלות פנים בחתונה במהלך השנים. הבעיה העיקרית היא שאצבעות שמנוניות או מנות פסטה חלקלקות יכולות להיות מעט מגושמות לאכילה כאשר מנסים לנהל שיחה מנומסת וללבוש את היופי שלך.

בעיה נוספת שנתקלה בה בקבלת פנים לחתונה היא סלטים. הבעיה העיקרית בהגשת עלים ירוקים כמו חסה או רוקולה היא שהם יכולים להיות רטובים מאוד אם משאירים אותם ברוטב במשך יותר מ-10 דקות. בעיה זו מתרחשת בבית כאשר מבשלים עבור מספרים קטנים והיא מוגדלת אם אתה מספק קייטרינג לקבוצה גדולה.

אם אתם מתעקשים על סלטים, רצוי להימנע מירוקים עדינים שעלולים לנבול, אלא להתמקד בסלטים חזקים ופריכים יותר. אם אתם מתעקשים על חסה, אז חסה 'פנינה' או חסה 'ביב' הם אלו שתבחרו, שכן יש להם עלה הרבה יותר חזק ויחזיק ויניגרט או שמן זית.

דגים הם עוד מזון עדין שיגרום לבעיות אם תתמודד עם קבוצה גדולה יותר. דג לבן ודגים קטנים עדינים ידועים לשמצה, מכיוון שאין מקום לטעויות מבחינת זמני הבישול וההגשה. אם המספרים שלך הם מעל 50 בערך אז קשה להבטיח שהדג לא יתייבש, או, גרוע מכך, קר עד שהאורח האחרון יוגש. אולי, עדיף להשתמש בדג מעושן כמו סלמון בתור מנה ראשונה כי אפשר להשאיר את זה לאורחים, והתזמון הוא לא בעיה.

פיצות הן עוד פריט שמפתה לכלול אבל מאתגר להגיש טרי וחם. תמיד נראה די מושך להציע מרגריטה או נפוליטנה פשוטה, אבל אתה עלול להתאכזב אם אין לך תנור פיצה מקצועי וגדול.

שום הוא מרכיב נוסף שיכול להיות בעייתי אם משתמשים בו יותר מדי. כפי שכולנו יודעים, שום הוא מרכיב מודגש וחריף להפליא שיכול להיות הגורם לריח רע מהפה. הדבר האחרון שכלה ביום חתונתה רוצה להיות מואשם בו הוא משהו כזה. מתינות היא המפתח לשימוש בשום בעת קייטרינג למסיבת חתונה. תוספות טעימות כמו לחם שום הן העבריינים הגרועים ביותר כאשר האורחים בתקווה מעורבים בשיחות ארוכות ורוצים להרגיש בטוחים.

הנקודה העיקרית היא שעם קבוצות המונה יותר מ-40 איש, עדיף להימנע מכל דבר מעודן או עדין מדי. אם אתה משתמש בקייטרינג אז בטוח שיש להם ניסיון רב, אז זה תמיד רעיון טוב להקשיב למה שיש להם להגיד.