הנה כמה רעיונות להגשה לכל מנה של ארוחת חתונה:
מתאבנים: ניתן להגיש מתאבנים כמתאבנים שעברו, על מגש בתחנת אוכל, או כממרח על לוח שרקוטרי.
סלט: ניתן להגיש סלט כמנת פתיחה מצופה או כאפשרות להגשה עצמית בבר סלטים.
מרק: ניתן להגיש מרק כמנת פתיחה מצופה או כאפשרות להגשה עצמית בתחנת מרק.
מנה ראשונה: ניתן להגיש מנות ראשונות כמנה עיקרית מצופה או כאפשרות להגשה עצמית במזנון.
צדדים: ניתן להגיש צדדים בסגנון משפחתי, עם פלטות אוכל מונחות על השולחן להגשת האורחים בעצמם, או כאפשרות להגשה עצמית בעמדת תוספת.
קינוח: ניתן להגיש את הקינוח כמנה בציפוי או כאפשרות להגשה עצמית בבר קינוחים או בתחנה.
כדאי לקחת בחשבון את גודל החתונה שלכם, את פריסת המקום ואת ההעדפות של האורחים שלכם כאשר אתם מחליטים על אפשרויות הגשה לכל קורס.