אילו סוגי תוספות ניתן להגיש בחתונות?
תוספות, המוכרות גם כמלווים, הן מנות המוגשות לצד המנה העיקרית בקבלת פנים לחתונה. הם יכולים להוסיף טעם, מרקם וגיוון לארוחה וניתן לבחור אותם כדי להשלים את הטעמים של המנה העיקרית. להלן מספר סוגי תוספות שניתן להגיש בחתונות:
- ירקות: ירקות צלויים, ירקות מאודים, ירקות מוקפצים, תערובת ירקות
- דגנים: אורז, קינואה, קוסקוס, פסטה
- עמילנים: תפוחי אדמה (כגון פירה, צלוי או מטוגן), בטטה, בטטות
- קטניות: שעועית (כגון שעועית שחורה, שעועית כליה או עדשים), חומוס, עדשים
- סלטים: מעורב ירקות, תרד, קיסר, תפוחי אדמה, פסטה
כדאי לקחת בחשבון את העדפות האורחים שלך ואת הנושא הכללי של החתונה שלך בעת בחירת התוספות שלך. מומלץ גם לשקול להציע מגוון אפשרויות לאירוח של אורחים עם הגבלות תזונתיות.