הנה כמה שלבים שיעזרו לך לבחור תפריטי חתונה עונתיים:
קבעו את עונת החתונה שלכם: קחו בחשבון את התקופה בשנה שבה החתונה שלכם תתקיים ובחרו מרכיבים שעומדים בעונה בתקופה זו. זה יבטיח שהאוכל יהיה טרי וטעים.
חקרו מרכיבים עונתיים: בדקו את המרכיבים שבדרך כלל נמצאים בעונה בזמן החתונה שלכם וחשבו כיצד תוכלו לשלב אותם בתפריט שלכם.
התייעצו עם צוות הקייטרינג שלכם: עבדו עם צוות הקייטרינג או רכז המקום שלכם כדי לדון במרכיבים העונתיים הזמינים וכיצד ניתן להשתמש בהם בתפריט שלכם. אולי יהיו להם רעיונות והצעות למנות שיבליטו את טעמי העונה.
חשבו על הנושא והסגנון שלכם: שקול את הנושא והסגנון הכללי של החתונה שלך ובחר מנות שמתאימות לאווירה הזו. לדוגמה, נושא כפרי, מהחווה לשולחן, עשוי להתאים לחתונת אביב או קיץ, בעוד שנושא רשמי ואלגנטי יותר עשוי להתאים לחתונת סתיו או חורף.
בדוק את התפריט שלך: מומלץ לטעום לבחון מנות שונות לפני קבלת ההחלטה הסופית כדי להבטיח שאתה מרוצה מהטעמים ומהמצגות.