הנה כמה רעיונות לתפריט חתונה באביב:
- מנות ראשונות: טארטלטים של אספרגוס וכרישה, קוקטייל שרימפס, גבינת עיזים וקרוסטיני תאנים
- סלט: מעורב ירקות עם תותים ורוטב פרג, סלט תרד ותותים עם ויניגרט בלסמי, סלט ארוגולה ועגבניות שרי עם ויניגרט הדרים
- מנות ראשונות: צלעות טלה עם פסטו נענע, סלמון בגריל עם רוטב שמיר לימון, פיקטה עוף
- דפנות: אספרגוס קלוי, פילאף אורז בר, ירקות אביב מוקפצים
- קינוחים: טארטלטים לימון, עוגת תותים, עוגת גזר
כדאי לשלב בתפריט מרכיבים עונתיים כמו אספרגוס, תותים וטלה כדי ליצור מנות בעלות טעם ומתאימות לעונת האביב. אתה יכול גם להוסיף נגיעה של רעננות וקלילות לתפריט עם מנות כמו סלטים ופירות ים בגריל.